top of page
Image by Kelly Sikkema

O NAMA

Image by NORTHFOLK

Kada smo 09. siječnja 1991. godine, osnovali tvrtku "M.J.AKTIVA" d.o.o. nismo imali pojma koliko će to utjecati na naše živote, navike i živote naših zaposlenika, suradnika, prijatelja i klijenata. Novac nam nije bio jedini motiv – krenuli smo bez kapitala, opreme, zaposlenika i poslovnog prostora. Djelovali smo iz vlastitog stana, bezuvjetno posvećujući poslu i ono najdragocjenije - slobodno vrijeme. Cilj nam je bio  slijediti našu strast uz uspostavljanje novih standarda i kvalitete za našu profesiju, na dobrobit naših klijenata, gospodarstva općenito i nas samih.  

 

Morali smo se izravno suočiti s našim ograničenjima, neprestano svladavajući izazove povezane s tranzicijskom ekonomijom. To je značilo kontinuirano učenje, prilagođavanje novim tehnologijama, operativnim sustavima, mrežama, međunarodnim standardima i MRS-u. Tražili smo kvalificirane zaposlenike koji bi nas mogli podržati na ovom putu, razvili politike, strategije i taktike za upravljanje rizicima i borili se da osiguramo svoju poziciju i opstanak.  

 

Danas sa sigurnošću možemo reći: "Ne žalimo."

Korištenjem stručnosti i znanja naših zaposlenika u tržišnom poslovanju, marketingu, vanjskotrgovinskom poslovanju, organizaciji poslovanja, financijama, računovodstvu, knjigovodstvu, reviziji, planiranju i analizi, vjerujemo da smo pronašli dobitnu kombinaciju. Kroz suradnju i međusobno nadopunjavanje snaga, stekli smo kapital i investirali u vrhunsku računalnu opremu, koristeći najnapredniji hardver i softver dostupan u Hrvatskoj. Imamo tim od deset zaposlenika i u narednom periodu planiramo zaposliti dodatne stručnjake za bankarstvo, pravne poslove, poslovnu korespondenciju i srodna područja kako bismo podržali naš rast i zadovoljili našu sve veću klijentelu.  

 

Naš moto je "Točnost i pouzdanost", što odražava našu predanost pružanju preciznosti i povjerenja u svemu što radimo.“

Image by Towfiqu barbhuiya
bottom of page